Orijinalini görmek için tıklayınız : Packard Bell Ses Kartı Sorunu
Merhaba arkadaşlar.
Packard Bell laptop aldım geçenlerde vista işletim sistemi kuruluydu ve bende XP 'e çevirdim.
tüm driver ları buldum fakat SES KARTI DRİVER'i bulamadım, ne yaptıysam olmadı model no, s.n, felan verıyım olan varsa verirse çok sevinirim.
PACKARD BELL
pn; pc04q01029
sn; 114704860133
Conexant High Definition Audio driver
EASYNOTE MB87-P-011
dolu foruma baktım lınkler var anlatımlar var hıc bırı olmadı yardımcı olursanız cok sevınırım. iyi calısmalar
istanbulnotebook
27.11.08, 12:05
Merhaba arkadaşlar.
Packard Bell laptop aldım geçenlerde vista işletim sistemi kuruluydu ve bende XP 'e çevirdim.
tüm driver ları buldum fakat SES KARTI DRİVER'i bulamadım, ne yaptıysam olmadı model no, s.n, felan verıyım olan varsa verirse çok sevinirim.
PACKARD BELL
pn; pc04q01029
sn; 114704860133
Conexant High Definition Audio driver
EASYNOTE MB87-P-011
dolu foruma baktım lınkler var anlatımlar var hıc bırı olmadı yardımcı olursanız cok sevınırım. iyi calısmalar
Merhaba asaasa
Ses kartını xpye uygulıycak arkadaslar assadaki linkteki dosyayı kurun ses kartı kurduktan sonra o media bulunamadı dicek ingilizce ok deyin c'de sw die klasörün icindeki SP35271 klasorunun icindeki inf dosyasını driveri update et dierek yukluoruz.Umarım bu yardımcı olur selametle.
Conexant High Definition Audio driver ([Only Registered Users Can See Links])
hocam verdiğin dosyayı ındırdım kurdum ama kurduğumda sonunda hata verdı ama C: nın ıcıne dosya attı fakat exelerde renksız yanı yarım kurulmuş gibi sankı.
kuruldukdan sonraki C klasöründeki hali: [Only Registered Users Can See Links]
kurmadaki hata : [Only Registered Users Can See Links]
hocam bu hataları verdı baska bır yolu varmı varsa yardımcı olurmusun valla çok sinir bozucu bişey yınede yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.