Orijinalini görmek için tıklayınız : Exper Driver'ları İle İlgili
Arkadaşlar eğer olurda Exper Notebook driver'larını bulamazsanız modelini buraya yazarsanız yardımcı olurum.
arkadaşım ilgilenirsen çok sevinirim neyse benm notebook exper karizma 510-715
istanbulnotebook
29.08.08, 04:34
arkadaşım ilgilenirsen çok sevinirim neyse benm notebook exper karizma 510-715
Merhaba tezat07
Notebook'un modelinin doğru yazdığına eminmisin ben bulamadım. sen satışı yapılan bir sitede bulursan bana linkini ver bir bakayım özelliklerine.
Merhaba tezat07
Notebook'un modelinin doğru yazdığına eminmisin ben bulamadım. sen satışı yapılan bir sitede bulursan bana linkini ver bir bakayım özelliklerine.
hocam bende bulamadım ne satış yapan bi yer ne de driver neyse bi şekilde hallettim. gene de çok saol
istanbulnotebook
05.09.08, 12:07
Rica ederim.
selam arkadaşım exper karizma m3000n notebook için bi driver araştırabilirmisin...
Selam Arkadaşım Bana Exper A2500h Leptobun Drıverları Lazım Bulamadım Ilginize
istanbulnotebook
15.01.09, 07:07
Selam Arkadaşım Bana Exper A2500h Leptobun Drıverları Lazım Bulamadım Ilginize
Merhaba netmen
Arkadaşım Exper Asusla aynı driverleri kullanır. asus a2h driverini linkini veriyorum.
ASUS A2500H DRİVER ([Only Registered Users Can See Links])
Arkadaşlar driverları konusunda yardım ederseniz sevinirim??
istanbulnotebook
20.01.09, 07:57
Arkadaşlar driverları konusunda yardım ederseniz sevinirim??
Merhaba selcuk34
Arkadaşım senin cihazın driverlerini veriyorum indir kur...
Exper Karizma 300-612 Driver (ftp://ftp.experxxxxxxxxx/SURUCULER/Exper_Notebook/M622-UCX/)
istanbulnotebook
21.01.09, 11:45
teşekkürler...........
Ben teşekkür ederim sağol , umarım işini görmüştür...
selamlar,
exper karizma 520-808 ın wıreless drıverını arıyorum. yardım ıcın sımdıden tesekkurler
selamlar,bu konuda yardımcı olacak bırılerı yokmu acaba?
istanbulnotebook
24.01.09, 03:39
selamlar,bu konuda yardımcı olacak bırılerı yokmu acaba?
Arkadaşım sana yardımcı olamıyorum ,sebebi driverleri indiriceğin sitede sorun var dünden beri çalışmıyor, düzeldiği zaman linkini vericem....
yha bağlanmıyo bu experin sitesine :S
hocam bana exper karizma 510-721 modeli xp driverleri lazım mümkünse...
Hocam Saygılar . Exper karizma 510-613 notebook vista driver acil lazım
Merhaba arkadaşlar, adım Onur. Aslen bende bilgisayarcı olmama rağmen malesef bazı modellerde firmaların sitelerinin kullanışsızlığı yada driver içeriklerini yayınlamamaları nedeniyle zor durumda kalabiliyorum. Sitenizde birbirimize yaralı olacağıma inanıyorum. Elimden geldiğince bende aktif konulara katılmaya ve elimde olan driverları paylaşmaya özen göstereceğim.
Şu anki sorunum Exper Karizma 510-822 model notebook. Vista Starter'dan XP (x86)'ye çevirmem gerekti ama driverlarını bulamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla.
ben exper A3000 driverlarını arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Arkadaşlar eğer olurda Exper Notebook driver'larını bulamazsanız modelini buraya yazarsanız yardımcı olurum.
Ben Diz üstü bilgisayarıma format attırdım ama usb'de sorun var ve kartı okumuyor kulaklık çıkışında yanan ışıkta yanmıyor artık sürücüden sanırım ama sürücüleri bulamıyorum kamerayı tanımıyor Lütfen yardımcı olurmusun...
istanbulnotebook
27.02.09, 04:19
Ben Diz üstü bilgisayarıma format attırdım ama usb'de sorun var ve kartı okumuyor kulaklık çıkışında yanan ışıkta yanmıyor artık sürücüden sanırım ama sürücüleri bulamıyorum kamerayı tanımıyor Lütfen yardımcı olurmusun...
Arkadaşım cihazın modelini verirmisin?
teşekkürler ellerine sağlık
istanbulnotebook
03.03.09, 12:17
Ricaederim Arkadaşım
kusura bakma unutmuşum modelini yazmayı :)
exper A3500 N 24 M
teşekkürler şimdiden.
istanbulnotebook
10.03.09, 08:40
kusura bakma unutmuşum modelini yazmayı :)
exper A3500 N 24 M
teşekkürler şimdiden.
Merhaba aşağıda verdiğim linkten indir kur arkadaşım....
EXPER A3N SERİSİ DRİVER (ftp://ftp.experxxxxxxxxx/SURUCULER/Exper_Notebook/A3N/)
çok teşekkürler..bir türlü bulamamıştım..Allah razı olsun.
Slm. Exper karizma 510-850 XP driver ları lazım fakat bana en başta acil olarak SES sürücüsü lazım bi zahmet yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler....
bende exper karizma 530-903 modelınde bı laptop var fakat bılgısayara format attım daha bır aylık cıhaz fakat wireless driver ini bulamıorum...
Şimdiden Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim...
meraba notebook modeli exper m549ss ben hiç biyerde bulamadım driver'ını yardımcı olursan sewınırm
istanbulnotebook
27.03.09, 05:32
Slm. Exper karizma 510-850 XP driver ları lazım fakat bana en başta acil olarak SES sürücüsü lazım bi zahmet yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler....
Merhaba clborty
Link Aşağıda umarım işini görür...
Exper karizma 510-850 Driver (ftp://ftp.experxxxxxxxxx/SURUCULER/Exper_Notebook/8252D/)
Kardeş Exper Karizma 510-803 XP Driverlarını bulabilirsen çok sevinirim...Şimdiden Teşekkürler...
teşekkürler...........
exper M765S DRİVERS Sİ BULAMADIM YARDIMCI OLUMUSUNUZ TŞK EDERİM
Arkadaşlar ben EXPER KARİZMA 520-910 RT wireless ve web cam driverlarını rica ediyorum.. Benden önce isteyen olduysa özür dilerim. forumda yeniyim arama yapamadım.. :)
istanbulnotebook
01.06.09, 04:58
B;1381']Arkadaşlar ben EXPER KARİZMA 520-910 RT wireless ve web cam driverlarını rica ediyorum.. Benden önce isteyen olduysa özür dilerim. forumda yeniyim arama yapamadım.. :)
Merhaba
Arkadaşım aşağıda verdiğim linkten webcam ve wireless driver indirip bir kur umarım işine yarar.
EXPER KARİZMA WEBCAM VE WİRİLESS DRİVER (ftp://ftp.experxxxxxxxxx/SURUCULER/Exper_Notebook/8252D/XP_Drivers/)
arkadaşlar selam. daha bugün üye oldum bu foruma ve aban çok acil olarak EXPER KARİZMA 410-920RT modelli laptopun xp driverları lazım. kendi sitesine baktım. ama bulamadım. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
mail adresim: orcun3537@hotmail.com
buraya bulduğunuz driver link veya linklerini mail atabilir ve bu forum üzerinden de yazmış olduğum yazıya cevap olarak da gönderebilirsiniz. böylece herkesin işine yarar bişeler yapmış oluruz. araştırmalarınız için şimdiden teşekkür ederim. herkese iyi çalımalar.
exper notebook driverları için experin kendi ftpsi: ftp://ftp.experxxxxxxxxx/SURUCULER/Exper_Notebook/
bana acilen 410-920rt driverları lazım kardeşim ya. yardımcı olabilirsen sevinirim.
exper model: m549ss bluetooth bir türlü çalışmıyor. Yarcımcı olurmusunuz lütfen.
arkadaşlar benim bilgisayarım dizüstü exper karizma 510-862 wireless driveri lazım yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba benim exper karizma m66sr var.Card rider driverina ihtiyacım var bulabilirsen sevinirim
selam arkdaşlar... bende exper a3000 var buda asus la aynı driver leri kullanıor acaba bilgisi olan varsa çok dua ederim valla.... help me =)
exper karizma k510-874 notebook wlan xp driveri lazım
yardımcı olursanız memnun olurum.selamlar
EXPER KARİZMA 410-920 RT NOTEBOOK VAR BENDE VİSTAYI KALDIRDIM XP KURDUM AMA XP DREVERLERİ BULAMADIM YARDIMCI OLURSAN SEWİNİRİM....
kardeş bana exper karizma 545 - 902 intel core 2 duo p7350 işlemcili laptopun XP driverleri lazım acil ihtiyac lütfen yardım ...
Merhabalar arkadaşlar Exper Karizma M765S Bluetooth driveri lazım!! bulabilirseniz sevinirim...
hiç bir yerde bulamadım. Experin kendi sitesinden indiriyorum onun içinde de bluetooth setup u çıkmıyor.. şimdiden teşekkürler
exper M765S DRİVERS Sİ BULAMADIM YARDIMCI OLUMUSUNUZ TŞK EDERİM
arkadaşım aynı sorun bende de var ben driverleri buldum sadece bluetooth driveri kaldı! onuda bulamadım :(
Artık kimse site ile ilgilenmiyor sanırım :(
arkadaşım bana da exper karizma 410-929 modelinin xp driverleri lazım.yardımcı olabilir misin ?
exper karizma k510-874 model notebook un xp wlan driver ı lazım
kendi driver cd deki xp driverlerinden yüklediğim de wlan hariç diğerleri çalıştı tek sorun wlan driver ı.
eğer bunu bulabilirsem işletim sistemini vistadan xp ye çevireceğim.
selamlar.
exper karizma k510-874 model notebook un xp wlan driver ı lazım
kendi driver cd deki xp driverlerinden yüklediğim de wlan hariç diğerleri çalıştı tek sorun wlan driver ı.
eğer bunu bulabilirsem işletim sistemini vistadan xp ye çevireceğim.
selamlar
slm benm exper m66sr laptopum var. wirelesse xp driverini bulamıyorum yardımcı olabilirsen cok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
selamlar.banada exper karizma 520-904 driverleri lazım.xp kullanıyorum yardımcı olursan çok iyi olur şimdiden sağolun
cevap bekliyorum hala ilgilenen yokmu sitede
slm oncelıkle tesekkurler boyle bı calısma ıcın benım bırkac sorum olacak ben exper karizma laptop aldım ama bunun 420 906 mı yada 420 910 mu oldugunu bılmıyorum bılgısayarın arkasında 420 906 yazıyor ama bu modelle ılgılı ınternette bısı bulunmuyor kısacası benım bılgısayarım neyın nesı:) birde windows 7 yı yukledım sımdı kameram calısmıyor bırde bluetoothum calısmıyor yardımcı olursanız sımdıden Allah razı olsun olamazsanızda olsun
Ya exper karizma 530-905 wireless aygıtı yüklü değil diyor driver cd sinde var ama çalışmıyor birtürlü ne olur vistaya uyumlu wireless driverı olan varsa bana bir yardımcı olsun teşekkürler
ya exper karizma 530 905 driwerları kurdum ama sadece wirelenes driwerini kuramayırom çalıştırmıyor ve aygıtı kurmuyor, lütfen yardımcı olurmusunuz.
slm arkadaslar (: exper karizma 410 802 xp driverlerini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bana çok acil m765s labtop sürücüsü lazım yardımcı olursanız sevinirim
tskler emeğine sağlık
tskler emeğine sağlık
Arkadaşlar eğer olurda Exper Notebook driver'larını bulamazsanız modelini buraya yazarsanız yardımcı olurum.sdfsdgsdgfsuwthdhdfghdf
Hocam Exper Karizma 520-802 Kamera Driveri Için Yardım Eder Mısınız Hiçbir Yerde Bulamadım
bende exper m66sr var kendinden kameralı. win7 yüklettim ama kameram çalışmıyo nasıl düzeltirim. ne yapmam lazım. msnxxxx görmüyo kamerayı
istanbulnotebook
26.06.10, 12:27
bende exper m66sr var kendinden kameralı. win7 yüklettim ama kameram çalışmıyo nasıl düzeltirim. ne yapmam lazım. msnxxxx görmüyo kamerayı
Merhaba planet07
Arkadaşım sorun yapmana gerek yok , bilgisayarın windows güncellemesini açık tut win7 kamera driverinin ekxxx olduğunu farkedicek kendi bulup kurucak zaten...
arkadaşlar bende exper karizma DO3J5-T4200 notebook var ancak ben bu pcde bluetoothla alakalı hiçbişi görmedim yani bluetooth işareti bile yok driver ı falan aradım başka programlarda indirdim bi türlü bluetoothla alakalı bişiler yapamadım çok da lazım bana bi şekilde yardım ederseniz sevinirim teşekkürler..]
istanbulnotebook
05.07.10, 03:04
arkadaşlar bende exper karizma DO3J5-T4200 notebook var ancak ben bu pcde bluetoothla alakalı hiçbişi görmedim yani bluetooth işareti bile yok driver ı falan aradım başka programlarda indirdim bi türlü bluetoothla alakalı bişiler yapamadım çok da lazım bana bi şekilde yardım ederseniz sevinirim teşekkürler..]
Merhaba monster5
Arkadaşım makinanın modelini yanlış yazmışssın tam model verseydin emin konuşurdum,ama sanırım cihazda bluetooth özelliği yok.
Ama kafana takma bilgisayarcıdan 1 tane Usb bluetoth al yaklaşık 10 tl falan işini görürsün...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.