Orijinalini görmek için tıklayınız : Dell Driver'ları İle İlgili
Arkadaşlar eğer olurda Dell Notebook driver'larını bulamazsanız modelini buraya yazarsanız yardımcı olurum.
Arkadaşlar eğer olurda Dell Notebook driver'larını bulamazsanız modelini buraya yazarsanız yardımcı olurum.
slm kardes senden bişey rca etcem bende dell inspiron6000 model:pp12l notebook var bir türlü driverini bulamadım yardımcı olurmusun çok acilllll
istanbulnotebook
10.06.08, 05:24
slm kardes senden bişey rca etcem bende dell inspiron6000 model:pp12l notebook var bir türlü driverini bulamadım yardımcı olurmusun çok acilllll
Merhaba Arkadaşım aşağıda verdiğim linkten gir ve modelini seçersen E1505 olarak seç , yada serino yaz öyle indir seçenekler var görürsün zaten indir ve kur.
DELL 6000 DRİVER ([Only Registered Users Can See Links])
selam hocam bende dell inspiron1720 notebook var vistadan xp ye geçiş yaptım gerekli driverleri bana verirsen sevinirim
istanbulnotebook
26.07.08, 11:37
selam hocam bende dell inspiron1720 notebook var vistadan xp ye geçiş yaptım gerekli driverleri bana verirsen sevinirim
Merhaba arinihat
Arkadaşım istediğin driverleri aşağıdaki linkte var.
Hoşçakal
Dell inspiron 1720 xp driver ([Only Registered Users Can See Links])
Dell Vostro A860 Lütfen BuLurmusunuz Dell Kendi Sitesinde Sadece Vista 32 Bit İŞLetim Sistemlerine Destek veriyor.
istanbulnotebook
11.03.09, 06:58
Dell Vostro A860 Lütfen BuLurmusunuz Dell Kendi Sitesinde Sadece Vista 32 Bit İŞLetim Sistemlerine Destek veriyor.
Merhaba
Arkadaşım bir paket halinde link yok ama donanımların chipset lerini tek,tek netten arasan olur...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.